FAQ

Beste bezoeker,

 

Wij streven ernaar om een zo best mogelijke service aan u te bieden. De meest voorkomende vragen en antwoorden hebben wij hieronder al voor u opgesteld. 

 

Zit uw vraag daar niet tussen, kan u aan de rechterkant van het scherm een contactformulier met uw vraag indienen.

 

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Mocht u met spoed een vraag hebben, dan kunt u ons telefonisch bereiken tussen 9:00 en 17:00 op werkdagen.

Adres:         Laurens Janszoon Costerstraat 13-A - 3261 LH Oud-Beijerland
E-mail:        [email protected]
Tel.:             0186-683696 
Instagram:  @iv_gripsocks

Met sportieve groet,

Team IV-Gripsocks

 

Terug naar Homepage

1 Algemene vragen
1.1 Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

U kan uw bestelling ook bij ons ophalen. U kan bij het afrekenen bij de verzendopties aangeven dat u de bestelling wilt ophalen. Wij zullen contact met u opnemen zodra de bestelling klaar ligt.

 

1.2 Op welke manieren kan ik bij jullie betalen?

In onze webshop kunt u met IDEAL, Bankcard en Creditcard betalen. Bij het ophalen van uw bestelling kunt u, indien de bestelling nog niet is betaald, pinnen of contant betalen.

 

1.3 Ontvang ik een bevestiging na het bestellen van mijn handschoenen?

Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u binnen een paar minuten een bevestiging per email. Ontvangt u geen email, dan kan het zijn dat deze in de spam of ongewenste email box zit. Mocht u geen email ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

 

1.4 Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen twee werkdagen te leveren, mits op voorraad. Mocht uw bestelling tijdelijk niet leverbaar zijn, dan zullen wij contact met u opnemen. Heeft u uw bestelling met spoed nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

1.5 Kan ik mijn zending volgen?

Wij verzenden uw bestelling met Post NL. U ontvangt een email met de trackingcode zodra het pakket ontvangen is door Post NL. Hiermee kan u de zending volgen en zien wanneer uw zending wordt afgeleverd.

2 IV-Gripsocks, het product
2.1 Op welke temperatuur kan ik mijn IV-Gripsocks wassen?

Wij adviseren de IV-Gripsocks op zo laag mogelijke temperatuur te wassen, maximaal op 30 graden. Hoe koeler u de sokken wast, des te beter blijven de grippatronen in hun kracht en de pasvorm goed. Wassen op 30 graden is dus beter voor de sokken en het is ook nog eens beter voor het milieu. 

 

2.2 Kunnen de IV-Gripsocks in de droger?

Nee, wij adviseren dat niet te doen i.v.m. het smelten van de grippatronen. Na het wassen kunt u de sokken ophangen om te drogen. Ze zijn bij drogen op normale kamertemperatuur binnen 4 uur droog.

 

2.3 In welke schoenen kunnen de IV-Gripsocks worden gedragen?

De IV-Gripsocks kunnen in alle schoenen worden gedragen! In elke schoen waar u extra grip, controle en feeling wil hebben.

2.4 Voor welke sporten kunnen de IV-Gripsocks worden gebruikt?

De IV-Gripsocks kunnen voor elke sport worden gebruikt waar u gebruik maakt van schoenen! De Gripsokken zijn voornamelijk bekend bij voetbal, hockey, korfbal, handbal, atletiek, maar ook voor hardlopen of wandelen zijn ze uitstekend te gebruiken.