Over ons

Wij zijn IV-Gripsocks

Als je aan sportactiviteiten meedoet, is er altijd de drang om het maximale uit jezelf te halen en de wedstrijd te winnen. Door het maximale uit jezelf te halen, zijn wij ervan overtuigd dat jij vaker zal "winnen" in de activiteit die jij uitoefent. Het maakt niet uit of je voetballer, korfballer, handballer of een vrijetijd sporter bent.
 
Altijd en overal, de absolute wil om te winnen, oftewel Infinite Victory (IV), zo is de naam IV-Gripsocks ontstaan. 
 
Om jezelf beter te maken heb je de juiste accessoires nodig om net even sneller te zijn dan je tegenstander, net meer controle dan de ander, net meer feeling met de grond te hebben. Wij vinden dat iedere atleet toegang moet krijgen tot de beste antislip sokken om zo tot een top prestatie te kunnen komen.             
IV-Gripsocks maakt dat mogelijk. Onze gripsokken zijn getest door professionals en mede met hun kritische feedback hebben wij de ultieme antislip sokken ontwikkeld. Pas nadat de gripsokken zijn goedgekeurd door de profs, brengen wij ze op de markt voor jou!
 
Voor meer informatie neem gerust contact met ons op! Wij zullen klaar staan om je te voorzien van de beste service en advies. Wij zijn te bereiken via:
 
Adres:     Laurens Janszoon Costerstraat 13-A - 3261 LH Oud-Beijerland
E-mail:    [email protected]
Tel.:         0186-683696 
BTW nr.:  NL856555617B01
KvK nr.:   66443075
Instagram: @iv_gripsocks
 
Wij wensen je veel plezier en successen toe met de IV-Gripsocks.
 
Team IV-Gripsocks
 
 
Terug naar Homepage