Verzenden & retourneren

VERZENDEN & RETOURNEREN

Levering
Wij leveren al onze producten uit voorraad en streven ernaar om uw bestelling binnen twee werkdagen bij u te bezorgen. De verzending zal plaatsvinden met Post NL. Zodra de zending is ontvangen door Post NL zal er per email een Track&Trace code naar u worden verzonden.
Het komt helaas weleens voor dat één of meerdere producten tijdelijk niet leverbaar zijn. Mocht dit zo zijn, dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen en zorgen voor een oplossing op maat.

Verzendkosten
De verzendkosten voor zendingen binnen Nederland zijn € 4,95. Voor zendingen naar België zijn de verzendkosten € 8,50.

Klachten
Als u een klacht heeft over één van de bij IV-Gripsocks bestelde producten, dan kan u deze klacht via [email protected] of telefonisch melden. Vermeld in de klacht uw naam, ordernummer en foto’s van de klacht. Wij zullen dan uw klacht zo snel mogelijk behandelen. Mocht u geen klacht hebben en bent u tevreden over de producten, dan horen wij dat natuurlijk ook graag van u.

Retourprocedure
Indien u uw bestelde producten retour wil sturen, kan dit binnen veertien dagen, mits de producten niet gebruikt en niet gepersonaliseerd zijn. De verzendkosten van de retourzending betaald u zelf. Als u het product wil ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat, betalen wij de verzendkosten om dit product naar u te sturen. Onderaan de pagina kan u het retourformulier vinden. Vul deze zo compleet mogelijk in. Bij retourontvangst zullen wij direct contact met u opnemen. U kan de retourzending opsturen naar het volgende adres:
IV-Gripsocks
T.a.v. retourenbeheer
Laurens Janszoon Costerstraat 13-A
3261LH Oud-beijerland

Mocht uw bestelling niet goed zijn: Een verkeerde kleur is geleverd, dan dat u heeft besteld, dan kan u telefonisch contact met ons op nemen of een email sturen naar [email protected] Wij zullen telefonisch of via de email contact met u opnemen om vervolgens een retourformulier en retoursticker toe te sturen. Vul het retourformulier zo compleet mogelijk in.
LET OP: ARTIKELEN RETOUR STUREN IN DE ORGINELE VERPAKKING.

Download het retourformulier hier
 
Terug naar Homepage